Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj către primarii din România "Facem demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ"

ro

07 May, 2019 20:19 1398 Marime text
Călin Popescu Tăriceanu a dat o veste bună și mult așteptată tuturor primarilor din Romania, inclusiv celor 70 din județul Constanța. 
”Vreau să dau și o veste primarilor din întreaga țară, nu fac distincție între cei care sunt din partidele ce formează coaliția de guvernare și ceilalți care sunt în opoziție, vreau să văd cât mai repede și facem în acest sens demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ, care e o măsură așteptată de toți primarii. Aș fi vrut să văd o dezbatere pe acest subiect”.
Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța continuă să spună că ”Nu a fost de ajuns ca toși parlamentarii PNL să se opună adoptării Codului Administrativ votand împotrivă, Ludovic Orban a recurs la ce se pricepe el mai bine, amenințări publice adresate inclusiv oamenilor din partidul pe care el îl reprezintă. Îl citez:” În bătălie trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi deşi au primit încrederea românilor vor suferi de pe urma trădării lor". 
Totodată, Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța a adăugat:” Concret, cu ce pot fi amenințați aleșii locali? Cu dosare penale, cu așa zisul stat de drept sau cu securitatea? Peste 800 de aleși locali ai PNL au dosare penale, parafrazandu-l pe Ludovic Orban, sunt penali dar, din punctul meu de vedere, nu toți cu norocul acestuia de a scăpa basma curată O armată a clonelor a pus stăpanire pe PNL, impunand un curent ideologic în partid menit să distrugă orice urmă de liberalism, dorind transformarea BEX al PNL în Politburo. Vă îndemn sa transpuneti adevaratele principii liberale pe care ALDE le promoveaza în acțiuni reale adresate comunitatilor pe care le reprezentați și conduceti căci  a sosit timpul ca oamenii să fie lasati și motivați sa-si faca treaba, fara presiuni si fara bariere legislative artificiale! ”

Material comandat de ALDE, cod mandatar financiar ALDE - 41190002
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii