Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Comisia Juridică a Senatului a decis ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu

ro

29 May, 2019 11:03 2622 Marime text
Comisia Juridică a Senatului discută, la ora transmiterii acestei știri, cu ușile închise, solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a liderului ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Presa a fost dată afară din sală, scrie stiripesurse.ro.

Surse senatoriale nu exclud să se amâne iar o decizie a comisiei juridice ținând cont că nici Tăriceanu și nici avocatul său nu au fost prezenți la ședință pentru o pledoarie finală.

Comisia juridică trebuie să întocmească raportul care va fi transmis plenului Senatului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea DNA în cazul Tăriceanu,.

Biroul permanent al Senatului a acordat, marţi, un nou termen de două săptămâni Comisiei juridice pentru întocmirea unui raport la solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul preşedintelui Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu.

UPDATE: Solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu a fost fost votată. Comisia Juridică din Senat a decis ridicarea imunitatii lui Călin Popescu Tăriceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii