Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cozi la Constanţa la înscrierea pentru susţinerea examenului! Blocaj în sistemul de eliberare a permiselor auto!

ro

08 Aug, 2016 10:44 3323 Marime text

Din cauza unor probleme tehnice care au apărut noaptea trecută, astăzi nu se poate susține proba teoretică pentru obținerea permisului auto, nu se pot face înscrieri la proba practică și nu se soluționează nici cererile de preschimbare, anunță Direcția Regim Permise de Conducere și Înamtriculare a Vehiculelor (DRPCIV), scrie realitatea.net


UPDATE, ora 11:35
Din cauza blocajului din sistem, La Constanţa, zeci de constănțeni așteaptă, în aceste momente, în fața Serviciului permise de conducere și înmatriculări de pe bulevardul Mamaia, repararea acestei defecţiuni, din cauza cărora au apărut o serie de probleme, făcând imposibilă susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului, înscrierile la proba practică și depunerea cererilor de preschimbare, anunţă oi televiziune locală pe pagina sa electronică.

"Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor aduce la cunoștință faptul că din cauza unor probleme de ordin tehnic, astăzi, 8 august 2016, nu se poate susține proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluționa cererile de preschimbare a permisului de conducere și nu se pot emite autorizații de circulație provizorie.În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule și se efectuează operațiuni de radiere", se arată într-un comunicatul DRPCIV.


Blocajul la sistemul de eliberare a permiselor auto survine în condițiile în care peste 1,3 milioane de permise de conducere, certificate de înmatriculare și autorizații provizorii au fost eliberate în primele șapte luni ale acestui an, cu 17% mai multe decât aceeași perioadă din 2015, anunţă realitatea.net
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii