Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaga, la şcoala de vară a OFL "Cântecele de lebede nu trebuie luate în considerare. Adversarul nostru a fost și este PSD"

ro

05 Sep, 2015 14:41 1956 Marime text
 
Co-președintele PNL Vasile Blaga a susținut, astăzi, că opiniile potrivit cărora ar exista un consens cu social-democrații nu trebuie luate în considerare, punctând că adversarul liberalilor a fost și este PSD.
 
Blaga a subliniat că adversarul PNL este PSD și că afirmațiile conform cărora ar exista un consens cu acest partid sunt "cântece de lebădă" care nu trebuie luate în considerare: "Noi, PNL, doamna Gorghiu împreună cu mine am lansat șase teme de interes național pe care să le discutăm cu partidele parlamentare din motive clare. Ele nu pot fi realizate într-un ciclu electoral, fie că este vorba de stabilitatea fiscală și am discutat despre Codul Fiscal, fie că este vorba de absorbția fondurilor (...), Schengen, pregătirea președinției României a Consiliului European, reorganizarea teritorială, dar să ne înțelegem politica înseamnă competiție, iar adversarul nostru dintotdeauna este PSD, indiferent cine îl conduce. Cu ce e mai bun Dragnea decât Ponta? Cine a împărțit și împarte banii publici prin ordin de ministru de nu știm către ce primării merg doar pe criterii politici, exceptând hotărârile de Guvern care au modificat legea. Nu Dragnea? Nu PSD? Aceste cântece de lebede nu trebuie luate în considerare. Adversarul nostru dintotdeauna a fost și este PSD".
 
Liderul PNL a precizat că PNL vede diferit de PSD politicile, arătând că în timpul guvernării social-democrate ajutoarele sociale au crescut, în timp ce banii pentru disponibilizați nu sau mai indexat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii