Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul morților a ajuns la 28. Gripa a făcut o nouă victimă

ro

22 Jan, 2019 15:29 1678 Marime text
Un bărbat de 70 de ani a decedat, marţi, pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, din cauza gripei, ridicând la trei numărul celor care şi-au pierdut viaţa din cauza virusului gripal, în acest sezon, în timp ce gravida internată cu suspiciune de gripă este în stare stabilă şi a născut prin cezariană un prematur sănătos, informează Agerpres.ro.

"Bărbatul avea 70 de ani, cu morbidităţi cronice grave şi nu era vaccinat antigripal. El a fost internat pe secţia de ATI cu simptome specifice gripei, prezenţa virusului gripal de tip A fiind confirmată de Institutul Cantacuzino, iar marţi a decedat", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al spitalului, Andreea Borboros.

În ultima lună, doi timişoreni şi un arădean au murit la Spitalul Judeţean Timişoara din cauza gripei, iar o gravidă în vârstă de 25 de ani, cu sarcină în evoluţie de 32 de săptămâni şi cu simptomatologie gripală a fost transferată, săptămâna trecută, de la Arad la secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara.

"Gravida a născut prin cezariană un făt de 1.500 de grame, care este sănătos, iar starea mamei este stabilă", a menţionat pentru AGERPRES Andreea Borboros. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii