Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu la Realitatea Tv " La nivelul de control, că nu spun de mafiotism, pe care l-au introdus Constantinescu şi Mazăre în Constanţa, nici nu cred ca vor putea fi dovedite toate fraudele"

ro

13 Apr, 2014 21:57 2748 Marime text

Presedintele Traian Basescu a fost invitat duminica in emisiunea "Jocuri de Putere", difuzata de Realitatea TV de la ora 21:00.
Cu această ocazie, Traian Băsescu a spus printre altele că "nimeni nu şi-ar permite la o perchezţie făcută la un interlop să nu fie dupa proceduri. Nu toţi vrem tratament egal îin faţa procedurilor. Nu poţi să mergi la Nuţu Cămătaru cu mascaţii iar la Mazăre cu flori, cu carul alegoric".
Totodată, "Nimeni nu urmăreşte PSD sau PNL sau PDL. Aduceţi-vă aminte că a căzut ghinionul când era PDL la guvernare pe primarii PDL şi zicea lumea că "Băsescu curăţă partidul". Cădeau unul după altul PDL-işti. Actualul PDL a folosit îin campanie sloganul "ne-a arestat Băsescu". O mare minciună", a mai spus Băsescu.
Iată în continuare şi alte declaraţii:
Cred că au ajuns la maturitate nişte lucruri. Şi mai e ceva. După alegerile din 2012, oamenii s-au cam dezlănţuit. Cu cât ai confortul că Guvernul e de-al tău, ca suni la ministru, la mam'mare, oamenii se relaxează şi fac prostii.
(Despre descinderile recente ale DNA, care au vizat baroni PSD)
Sunt realiăţti. Să le cerem procurorilor sa facă un mix politic, pe procente? Ei îşi fac treaba.
(Rares Bogdan aminteşte ca Ambasada SUA a premiat-o recent pe Laura Codruta Kovesi iar ambasadorul SUA, Martin Harris, a laudat procurorii romani. Intrebare: De ce timp de 10 ani nu s-a intamplat asta la Constanta)
Basescu: Pentru ca lucrurile nu se pot proba usor. Stim cu totii ca in Constanta nu se intampla nimic fara aprobarea a doi oameni, fie ca e Mazare, fie ca e Nicusor Constatinescu. Insa una este sa stii, si alta este sa poti proba.
La nivelul de control, ca nu spun de mafiotism, pe care l-au introdus Constantinescu si Mazare in Constanta, nici nu cred ca vor putea fi dovedite toate fraudele. E suficient sa fie dovedita una.
Sigur ca primesc informatii despre ce se intampla in neregula intr-un judet din tara, dar de la Serviciul de Informatii. Nu vine niciun procuror sa imi spuna ca pune sub acuzare pe X.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii