Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:42 25 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul suspectat că a împușcat mortal un polițist, înmormântat sub un munte de flori

ro

13 Jun, 2019 17:23 975 Marime text
O mare de coroane a fost aşezată pe mormântul lui Ionel Lepa, bărbatul suspectat că l-a împușcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei, îngropat, la Lugoj. Câteva zeci de persoane au participat la înhumarea bărbatului de 47 de ani, informează Observator.tv. 

La fix o săptămână după ce a fost înmormântat cu onoruri militare poliţistul Cristian Amariei, bărbatul suspectat că l-a ucis, Ionel Marcel Lepa, a fost şi el înhumat, la Lugoj. Lepa s-a sinucis luni în închisoarea din Timişoara, unde fusese încarcerat după capturare.

Infractorul l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei pe 2 iunie, duminică, în timp ce agentul îl urmărea, Lepa fiind dat în urmărire generală, după ce evadase din penitenciar.

La înmormântarea lui Ionel Lepa au participat câteva zeci de persoane, fiind oficiat un serviciu religios redus, așa cum prevăd hotărârile sinodale în cazul sinucigașilor. Sicriul nu a fost dus în biserică şi a fost transportat de la capela unde fusese depus în urmă cu două zile la cimitirul de pe strada Hezerişului.

Zeci de coroane de flori au fost depuse pe mormântul criminalului, acoperindu-l în întregime.

Sursa foto și text: Observator.tv. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii