Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kosovo Un polițist ucis și unul rănit într-un schimb de focuri! Anunțul premierului Albin Kurti

ro

24 Sep, 2023 10:25 910 Marime text
premierul Albin Kurti . Foto: FacebookUn ofiţer de poliţie a fost ucis şi un altul rănit într-un schimb de focuri într-un sat din nordul Kosovo. 

Anunțul a fost făcut pe Facebook de premierul Albin Kurti. 

„În jurul orei 3 dimineața astăzi, în satul Banjska din Leposavic, poliția kosovară a fost atacată, omorând un ofițer de poliție kosovară și un Ucisul este un ofițer de poliție cu grad de sergent, iar cel rănit este membru al poliției de frontieră. În acest moment, arme de foc de diferite calibre sunt încă în desfășurare asupra poliției noastre. Atacatorii sunt profesionisti cu masti si inarmati cu arme grele.

Condamnăm acest atac criminal și terorist. Crima organizată cu sprijin politic, financiar și logic din partea oficială a Belgradului ne atacă statul. În această luptă apărăm și aplicăm legea, protejăm și păstrăm cetățenii indiferent de Kosovo independent. Criminalii executivi și comandanții lor vor eșua, vor fi prinși, judecați și pedepsiți. Guvernul Republicii Kosovo și instituțiile statului sunt pregătite și unite să răspundă criminalității și criminalilor, teroriștilor și teroriștilor.

Poliția kosovară a sesizat familia polițistului ucis A.B. Polițistul rănit este în afara pericolului. Condoleanțe familiei și tuturor pentru ofițerul nostru ucis. Rapid și recuperare completă ofițerului de poliție rănit“ - a mai menționat premierul Albin Kurti. 

Citește și: 

România a învins Kosovo și se menține în cursa pentru calificarea la Euro 2024. Partida, întreruptă aproape o oră, din pricina fanilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii