Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Bărbat reținut de către polițiștii constănțeni după ce ar fi furat dintr-o locuinţă

ro

08 Aug, 2017 10:37 2121 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Mangalia care este bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuiţă.

Se pare că la sfârşitul lunii trecute, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință din localitatea 2 Mai, județul Constanța.

Polițiștii constănțeni au efectuat două percheziții domiciliare pentru probarea activității infracționale, depistând o parte din bunurile furate.

În urma cercetărilor, acesta a fost reținut şi urmează a fi prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventive.

UPDATE: 

Magistrații de la Judecătoria Mangalia au decis în această după amiază arestarea pentru 30 de zile a inculpatului D.D. din Mangalia, autorul unei infracțiuni de furt calificat de pe raza localității 2 Mai. Acesta va fi adus la Constanța și introdus în arestul IPJ.

Prejudiciul estimat la aproximativ 12400 de lei a fost recuperat în proporție foarte mare, mai exact toate bunurile sustrase, mai puțin suma 1400 lei cash pe care ar fi cheltuit-o. 

Printre bunurile sustrase amintim de telefoane mobile, tableta, stick-uri de memorie, laptopuri, aparat foto, camera video, ceasuri diferite mărci, scule electrice folosite în construcții, drujba și ochelari de soare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii