Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat care sustrăsese un cărucior ajutător pentru persoane cu deficienţe, depistat de un polițist

ro

25 Jan, 2019 16:10 1015 Marime text
La data de 23 ianuarie, în jurul orei 19, dispeceratul Secţiei nr. 2 Ploieşti a fost sesizat telefonic de o angajată a unei farmacii, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, profitând de neatenţia personalului, ar fi sustras un cărucior ajutător pentru persoane cu deficienţe locomotorii, expus la vânzare.

La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de siguranţă publică pentru efectuarea de verificări.

La scurt timp de la efectuarea apelului, dispeceratul secției a fost contactat de un polițist din cadrul Postului comunal Lapoș, care a solicitat sprijin întrucât a prins persoana bănuită de comiterea furtului, la intersecţia străzii Poet Andrei Mureşanu cu Piaţa Mihai Viteazul.

Polițistul, aflat în timpul liber, fusese la farmacia în cauză pentru a cumpăra medicamente și a auzit discuţia personalului cu privire la furtul căruciorului şi la semnalmentele autorului. În drumul către casă, a observat pe B-dul Republicii un bărbat cu semnalmente asemănătoare celor descrise de personalul farmaciei, care transporta în spate un cărucior, a oprit autoturismul personal și a imobilizat bănuitul.

Acesta – un ploieștean de 37 de ani – a fost condus la sediul secției

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii