Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:53 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem oare grijă de oraşul nostru? Iată ce au constatat poliţiştii locali din Constanța, în ultimele 24 de ore

ro

14 Jun, 2018 09:28 670 Marime text
În data de 13 iunie 2018, în intervalul orar 06.00-24.00, lucrătorii cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza municipiului Constanța în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la siguranța publică, menținerea unei permanente stări de curățenie, depistarea persoanelor fără adăpost, a cerșetorilor, protecția mediului precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind obligațiile deținătorilor animalelor de companie, circulația pe drumurile publice a  vehiculelor cu tracțiune animală și a altor norme juridice care intră în sfera de competență a instituției.

Astfel, au fost constatate și sancționate contravențional 85 de abateri de la normele legale în vigoare privind conviețuirea socială și menținerea curățeniei în municipiul Constanța, valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 13.500 lei.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru neridicarea excrementelor lăsate de animalele de companie, răscolirea gunoiului din containere, consumul de bãuturi alcoolice în locuri publice, dar şi pentru apelarea la mila publicului, deteriorarea spațiilor verzi sau staționarea vehicululelor pe spațiul verde.
Pe această cale, facem apel la constănțeni să se alăture demersurilor întreprinse de către Direcția Generală Poliția Locală, în ceea ce privește acțiunile zilnice de ecologizare desfășurate la nivelul municipiului Constanța, și să respecte normele legale în vigoare, în ceea ce privește menținerea curățeniei și protejarea mediului, precizează reprezentanţii poliţiei locale Constanţa.
Polițiștii locali acționează atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lidia Volicenco 30 Jun, 2018 23:14 Acționați și pe Cutezătorului 7!!Cotețe de câini.Huligani care stau noaptea la banca!!Mizerie!!