Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA la conducta magistrală care alimentează cu apă localitățile Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari

ro

22 Jan, 2019 08:52 3100 Marime text
Astăzi, 22 ianuarie 2019, la ora 04,00, s-a reușit remedierea avariei înregistrată pe magistrala cu diametrul de 1.000 mm, care pleacă de la stația de tratare Palace și alimentează cu apă localitățile Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari.

Potrivit SC RAJA SA, imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile, însă, în scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanță de aproximativ 15 metri față de prima lucrare, pe aceeași conductă cu diametrul de 1000 mm.

”În prezent se desfășoară lucrări de montare a unui colier și de etanșeizare a zonei prin sudură. Prin  urmare, s-a sistat din nou pomparea apei pe această conducta până în jurul orei 11,00. Țînând cont de diametrul mare, dar și de lungimea rețelei de distribuție, perioada de timp necesară pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune este de aproximativ 5 ore” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.


În această situație, abonații de la blocurile ANL din Ovidiu, și cei din partea de Est a orașului Năvodari (străzile Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternitățîi și Plopilor) rămân în continuare fără apă la robinete până în jurul orei 16,00.

”Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și realuarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp” - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii