Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism, oprit în trafic de poliţiştii. Ce transporta şoferul. Marfa a fost confiscată

ro

23 Jan, 2019 12:31 1121 Marime text

Polițiștii din Bihor au ridicat, în vederea confiscării, peste 200.000 de țigarete, fără timbru de marcaj fiscal, de la un bărbat din localitatea Salonta, bănuit de contrabandă. Valoarea bunurilor indisponibilizate este de peste 100.000 de lei.
 
La data de 21 ianuarie a.c., în localitatea Mărțihaz, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat, în trafic, un autovehicul condus de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor.
                                                
În urma controlului, polițiștii au descoperit 208.400 de țigarete (10.420 de pachete) nemarcate conform legii, ambalate în saci de rafie, ce se aflau în portbagajul și pe bancheta din spate a autovehiculului. 
 
Întreaga cantitate de țigarete, în valoare totală de 104.200 de lei, precum și autovehiculul folosit pentru transportul acestora, au fost indisponibilizate.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii