Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autospecială a pompierilor învăluită de un fum negru pe bulevardul Tomis din Constanța (galerie foto+video)

ro

19 Feb, 2018 18:11 5042 Marime text
Aproape în fiecare zi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța sunt solicitați să intervină la diverse evenimente. Militarii fac tot posibilul să limiteze efectul incendiilor și să îi ajute pe proprietarii imobilelor afectate dar, logistica nu le este mereu de un real ajutor.
 
Una dintre autospecialele cu care sunt nevoiți militarii să intervină la solicitări este destul de depășită din mai multe puncte de vedere, astfel că atunci când este întâlnită în trafic atrage toate privirile. Nu doar faptul că se deplasează cu viteză redusă atrage atenția ci și norul negru de fum pe care îl scoate atunci când se deplasează.
 
Astfel a fost observată zilele acestea pe bulevardul Tomis din Constanța, către ieșirea din oraș spre Ovidiu. Un nor negru de fum rămânea în urma autospecialei ce părea că se străduiește prea mult să înainteze pe bulevard.
 
Autospeciala este folosită în special pentru că are o capacitate foarte mare de transport apă și vine în sprijinul celorlalte autospeciale din dotarea ISU Dobrogea. Cu siguranță o îmbunătățire a parcului auto din dotarea ISU Dobrogea ar fi mai mult decât benefică și ar oferi un ajutor așteptat de pompieri penrtu a interveni mai prompt la incendii sau alte solicitări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii