Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Augustin Zegrean „Toni Greblă nu vrea să îşi dea demisia pentru că spune că acuzaţiile care au fost făcute nu sunt adevărate”

ro

26 Jan, 2015 18:40 1006 Marime text
 
Preşedintele Curţii Consituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a declarat, în această seară, că judecătorul CCR Toni Greblă nu doreşte să îşi dea demisia pentru că, spune acesta din urmă, acuzaţiile care i-au fost aduse în spaţiul public nu sunt adevărate, informează Mediafax.

„Nu vrea să îşi dea demisia pentru că, spune dumnealui, acuzaţiile care au fost făcute publice nu sunt adevărate şi nu sunt de natură a-i atrage o condamnare. Nu va mai participa la activitatea de judcată pe perioada aceasta”, a spus Zegrean, în legătură cu decizia lui Toni Greblă, cercetat penal pentru fapte de corupţie, de a-şi lua concediu.

Preşedintele CCR a explicat că, legal, „judecătorii au 35 de zile lucrătoare concediu legal". „Va intra în concediu mâine dimineaţă", a precizat Zegrean.

Preşedintele Curţii Constituţionale a adăugat că o modalitate prin care se poate stabili incompatibilitatea lui Toni Greblă ar fi existanţa unui act de la Registrul Comerţului, din care să rezulte că judecătorul are activităţi comerciale.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii