Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:42 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile la Noaptea Muzeelor 2020, care va avea loc pe 14 noiembrie

ro

21 Aug, 2020 14:50 1556 Marime text

Noaptea Muzeelor este un eveniment european iniţiat, în 2005, de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa. Evenimentul cultural este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM).

Mai multe muzee din țară au dat curs propunerii Rețelei Naționale a Muzeelor din România de a organiza Noaptea Muzeelor 2020 în data de 14 noiembrie, una stabilită de către organizatorul european al evenimentului. Organizațiile culturale care doresc să participe, alături de muzee, cu evenimente special gândite pentru acest moment, sunt rugate să solicite fișa de înscriere printr-un email expediat la adresa: noaptea_muzeelor@yahoo.com.

Fiecare muzeu sau organizație culturală va trebui să respecte, evident, măsurile anti COVID-19 impuse de către Ministerul Culturii și de către Ministerul Sănătății. Acestea vor fi publicate pe website-ul www.noapteamuzeelor.org, în a doua parte a lunii octombrie 2020.
Orice modificare în calendarul evenimentului sau decizie de amânare a ediției din acest an va fi anunțată public pe canalele oficiale de comunicare.

Sursa text: Facebook Noaptea Muzeelor
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii