Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început emoțiile pentru elevii claselor a VI-a care susțin astăzi prima probă a Evaluării Naționale

ro

23 May, 2016 09:47 985 Marime text
Emoţii pentru elevii claselor a VI-a care susţin astăzi Evaluarea Națională la proba de Limbă română și comunicare. Pe data de 24 mai, aceștia urmează să susțină proba la Matematică și științe pentru clasa a VI-a.
 
De asemenea, copiii de clasa a IV-a vor susține pe 30 mai proba la Limba română, pe 31 mai la Matematică, iar 2 iunie la Limba maternă.
 
Elevii claselor a II-a sunt ultimii care vor susține evaluarea prima fiind programată pentru 6 iunie la proba de Limbă română scris, pe 7 iunie Limbă Română citit, Limba română pentru minoritățile naționale scris/citit pe data de 7 iunie, la Matematică pe 8 iunie, iar la Limba maternă pe 9 iunie scris și 10 iunie citit.
 
Rezultatele obținute la aceste evaluări nu se vor înregistra în catalogul clasei și vor fi valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, consemnarea în portofoliul educațional al elevului, respectiv informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii