Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Au fost arestați șapte suspecţi de implicare în atentatele de la Bruxelles

ro

25 Mar, 2016 09:07 1827 Marime text

 
Autorităţile din Belgia au anunțat aseară arestarea a şase suspecţi care sunt cercetați pentru implicare în atentatele ce au avut marți în Bruxelles, anunţă AFP.
 
Astfel, cinci arestări au fost făcute în diverse cartiere ale capitalei belgiene, iar una într-o comună limitrofă.
 
Conform spuselor purtătorului de cuvânt al Parchetului belgian, în funcţie de rezultatul audierilor, astăzi se va decide dacă vor fi formulate acuzaţii şi emise mandate. Însă, autorităţile nu au oferit nicio altă informaţie despre cei reţinuţi, nici măcar referitoare la naţionalitate.
 
Vă reamintim că, marți dimineață în Bruxelles au avut loc mai multe explozii la aeroportul Zaventem şi staţia de metrou Maelbeek în urma cărora, cel puţin 31 de oameni au murit şi peste 200 au fost răniţi.

UPDATE, ora 10.25:

O a șaptea arestare a avut loc astăzi, în cartierul bruxellez Forest, în timpul unei percheziții care s-a încheiat dimineața devreme, după operațiunea de anvergură de aseară a poliției, la Bruxelles, care s-a soldat cu arestarea a șase persoane, informează Radio-Televiziunea Belgiană (RTBF).
 
Mai multe percheziții au avut loc aseară în comunele bruxelleze Jette și Schaerbeek, cu participarea forțelor de intervenție speciale și a unui elicopter al poliției.


Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii