Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost afişate rezultatele finale la sesiunea specială a examenului de bacalaureat (document)

ro

27 May, 2016 08:14 2463 Marime text
Rezultatele finale, după contestații, la sesiunea specială a examenului de bacalaureat au fost afișate astăzi. Examenul a fost susţinut la la Colegiul „Nicolae Titulescu” din Brașov.
 
La această sesiune a examenului s-au înscris 237 de elevi de clasa a XII-a, aflați în pregătire sau în etapele de selecție pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaționale pe discipline, cât și la diverse competiții sportive (campionate europene sau mondiale de juniori etc.), precum și în situația de a participa la examene de admitere în universități din străinătate.
 
Conform calendarului examenului de bacalaureat din 2016, prima sesiune va avea loc în perioada iunie - iulie, candidaţii putând să se înscrie în perioada 30 mai - 3 iunie.
 
Examenul de bacalaureat din 2016 va începe în 13 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, susţinută până în 15 iunie. În perioada 15-17 iunie va avea loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, urmată în 21-24 iunie de proba de evaluare a competenţelor digitale şi în 27 iunie - 1 iulie de proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.
 
Probele scrise de la bacalaureat vor fi susţinute în 4 iulie la limba şi literatura română şi în 5 iulie la limba şi literatura maternă. Testarea va continua în 6 iulie cu proba obligatorie a profilului şi în 8 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.
 
Rezultatele vor fi afişate în 12 iulie, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate în 16 iulie.


 Pentru a putea vedea notele obținute de elevii înscriși la sesiunea specială a examenului de bacalaureat, accesați secțiunea „Documente”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii