Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:39 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. S-a activat planul roșu Aterizare de urgență pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”

ro

07 Apr, 2016 20:15 1427 Marime text
 
Un avion militar american a aterizat de urgență pe Aeroportul „Mihail Kogălnicanu”. Potrivit unor informații, se pare că din cabina avionulu ieșea fum, însă se pare că situația este sub control în aceste momente.

UPDATE 3, ora 10.02:

Astăzi, reprezentanţii Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vin cu precizări despre situaţia de aseară. „A fost declanșat Planul de Urgență, personalul aeroportului și instituțiile implicate, ISU Dobrogea și Ambulanța,  reacționând  cu responsabilitate și promptitudine. La bordul aeronavei se aflau 32 de pasageri și şapte membrii ai echipajului, aeronava aterizând în condiții de sigurantă, nefiind necesară intervenția efectivă. Specialiștii aflați la bord au evaluat situația, eliminând neconformitățile, iar după aproximativ trei ore,  aeronava a decolat”, conform acestora.

UPDATE 2, ora 21.38:

Potrivit reprezentanților ISU, s-a primit sesizarea prin 112 referitoare la faptul că o aeronavă a aterizat forțat, pe  Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Deoarece în aeronavă erau 39 de persoane, la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de intervenție, toate structurile de intervenție acționând cu mijloacele și forțele din dotare. Din fericire nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale. 

UPDATE 1, ora 20.30:

Este vorba despre un avion C17 care mergea din Irak  către Germania, în care erau la bord 39 de americani. Aeronava transporta echipament militar. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii