Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:48 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionări de călătorie în Olanda şi Germania din cauza grevei angajaţilor companiei aeriene Ryanair

ro

09 Aug, 2018 20:16 413 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Țărilor de Jos că, potrivit Asociaţiei Piloţilor de Linie olandezi (VNV -https://www.vnv.nl/), în data de 10 august 2018, este posibilă desfăşurarea unei greve a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair, cu afectarea programului de zbor al curselor aeriene din aeroporturile olandeze (Schiphol Amsterdam, Eindhoven şi Maastricht).

Totodată, cetățenii români care doresc să călătorească în R.F. Germania trebuie să ştie că piloţii staţionaţi / rezidenți în R.F. Germania ai companiei aeriene Ryanair, se alătură conflictului de muncă al colegilor din Suedia, Irlanda, Olanda şi Belgia, urmând să intre în grevă pentru 24 ore, în intervalul 10 august 2018, ora 03:01 – 11 august 2018, ora 02:59.

Pentru consultarea drepturilor pasagerilor transportului aerian se recomandă persoanelor interesate să acceseze link-ul https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_ro.htm și să citească drepturile și condițiile înscrise în biletul de călătorie achiziționat, transmite MAE.

Ti-a placut articolul?

Comentarii