Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi. Traficul rutier este restricționat pe strada Nicolae Iorga din Constanța. De ce a fost luată această măsură

ro

02 Jun, 2018 10:05 2812 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 02 iunie 2018, la conducta  de alimentare cu apă cu diametrul de 200 mm, de pe stradă Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, s-a impus  restricționarea traficului auto pe o bandă de circulație pe tronsonul  delimitat de străzile Chiliei și bd. Mamaia, în intervalul orar 09,00 – 14,00.

Potrivit SC RAJA SA, pentru efectuarea lucrărilor de reparațîi, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea  traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
 

 ”Ne cerem scuze tuturor participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA SA vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. Abonații din zona nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii