Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:02 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Atenție, șoferi! Momentan nu se poate plăti taxa de pod de la Feteşti pe Autostrada Soarelui

ro

30 Apr, 2016 09:07 4146 Marime text
 
Pe pagina de socializare Facebook a apărut următorul anunț: „Nu funcționează serviciul SMS pentru taxă pod. Mai bine opriți să achitați pe Banda 1 la Fetești la barieră”.
 
Reacțiile nu au încetat să apară și o altă persoană a confirmat cele spuse de cel care a dat anunuțul.
 
„Serviciu momentan indisponibil. Pentru plată pasaj Fetești te rugăm să te deplasezi la cel mai apropiat punct de distribuție autorizat sau să încerci mai târziu”.
 
UPDATE 1, ora 11.30

Problema a apărut în jurul orei 4:00 dimineața, la sistemul informatic. Cei de la CNADNR spun că a picat unul dintre servere, astfel încât rovinetele nu pot fi achiziționate din benzinăriile din întreaga țară și nici nu pot fi cumpărate cu plata prin SMS.

CNADNR încearcă în prezent să modifice sistemul informatic, astfel încât persoanele carte au trecut în această perioadă pe drumurile naționale, pe autostrăzi, fără să poată plăti rovineta să nu fie amendați.

Pe drumurile naționale există aproape 100 de camere care verifică dacă șoferul respectiv a achitat rovineta.

Nu poate fi plătită nici taxa de la Fetești, pentru că funcționează pe același sistem, însă cei care au drum spre mare pot să treacă totuși fără să achite, ținând cont că taxa de la Fetești poate fi plătită prin SMS până la ora 24:00 a următoarei zile față de cea de trecere şi poate sunt şanse ca până atunci defecţiunea să fie remediată.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii