Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:21 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este Ziua Poliției Locale. Mai mulți polițiști locali din Constanța au primit diplome pentru merite deosebite în muncă (galerie foto)

ro

21 May, 2019 08:48 924 Marime text
Astăzi este Ziua Poliției Locale  - o zi specială în care sărbătorim ziua tuturor polițiștilor locali din România.

„Oamenii trebuie sa aibă încredere în noi și ne mândrim cu uniforma pe care o purtăm indiferent de domeniul în care activăm. Încă din anul 2011, anul în care a fost înființată, Poliția locală și-a desfășurat activitatea în respect față de comunitate,  în scopul exercitării atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale  ale cetățeanului, proprietații publice și private. Tot pe 21 mai este și ziua în care românii îi prăznuiesc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, aleșii domnului pentru întărirea credinței și ocrotitorii spirituali ai orașului Constanța” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Cu ocazia acestei aniversări, la data de 20.05.2019 a avut loc o ceremonie în care au fost decernate 24 de diplome pentru merite deosebite în muncă unor polițiști locali din următoarele domenii de activitate: ordinea și liniștea publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitate comercială, identificări persoane și dispecerat.

La mulți ani, Constanța!

Sursa foto: Poliția Locala Constanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii