Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ CFR Călători Peste o sută de trenuri, anulate de Paşte

ro

06 Apr, 2018 10:25 2307 Marime text
CFR Călători anunţă că în minivacanţa de Paşte capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii reţele, în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara şi Vatra Dornei. Sâmbătă, duminică şi luni peste o sută de trenuri sunt anulate sau redistribuite din cauza traficului redus.

Potrivit CFR Călători, în minivacanţa de Paşte, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii reţele, în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara şi Vatra Dornei.

Pentru pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş, duminică, trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program, astfel:

Regio 13231, Piteşti (08.30) – Curtea de Argeş (09.19);

Regio 13232, Curtea de Argeş (13.30) – Piteşti (14.19).

Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.”În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii