Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:45 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

antena3.ro Povestea tulburătoare a asistentei Camelia Harton. Drama care i-a marcat viaţa se va repeta acum cu fiica ei

ro

17 Dec, 2014 07:13 2298 Marime text
Povestea Cameliei Gabriela Harton, asistenta moartă în accidentul de elicopter, este tulburătoare. Femeia şi-a pierdut soţul în urmă cu 11 ani şi a rămas să îşi crească singură fetiţa. Chiar în ziua accidentului a aflat că este din nou însărcinată. Urma să se căsătorească în curând iar înainte să plece în ultima misiune i-a jurat logodnicului său dragoste eternă. 
 
Pe malul lacului Siutghiol iubitul asistentei a stat şi s-a rugat ore în şir. Spera că printr+o minune viaţa Cameliei Harton şi a copilului pe care îl purta în pântece va fi salvată. 
 
După aproape 12 ore de căutări, trupul femeii a fost găsit în carlingă, legat cu centura de siguranţă. 
 
Povestea de viaţă a Cameliei Gabriela Harton este tulburătoare. Rămasă orfană de mamă de la o vârstă fragedă, a fost crescută de tatăl ei. Apoi şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat care i-a devenit soţ. Au avut un copil, o fetiţă. Numai că destinul a lovit-o din nou: soţul a murit, iar ea a rămas să îşi crească singură copila. 
 
Apoi l-a cunoscut pe Cristian Ciortan. Comandant de navă, şi el trecut prin multe încercări ale vieţii. În 2007 a fost salvat dintr-un naufragiu în Marea Mediterana, alături de cei 10 colegi ai lui. 
 
În urmă cu câteva zile aflase că iubita lui era însărcinată şi el urma să devină tată.
sursa: antena3.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii