Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații Polaris M Holding asigură salubrizarea la festivalul Neversea.„Împreună putem păstra o imagine impecabilă a distracției și a magiei muzicii“ (galerie foto)

ro

06 Jul, 2018 12:59 1751 Marime text
Angajații Polaris M Holding asigură salubrizarea a 110.000 mp de plajă la festivalul Neversea. 
 
Prima zi de desfășurare a festivalului de la malul marii a adus peste 10.000 de participanți din țară noastră, dar și din Marea Britanie, Israel și Statele Unite ale Americii.

Potrivit Polaris M Holding aceștia beneficiază de servicii de salubrizare și igienizare a plajei și a cailor de acces din partea a 120 de angajați ai societății Polaris M Holding, care își desfășoară activitatea în mod permanent, în 3 ture de lucru.

De asemenea au fost puse la dispoziție un număr de 400 de europubele cu o capacitate de 240 litri fiecare pentru depozitarea deșeurilor rezultate.
 

” Ne dorim că cel mai mare festival de pe plajă din Europa să fie declarat și cel mai curat! Invităm toți fanii Neversea să ne ajute în menținerea standardelor de curățenie prin depozitarea deșeurilor în spațiile special amenajate. Împreună putem păstra o imagine impecabilă a distracției și a magiei muzicii!” - au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Sursa foto: Facebook/Polaris M Holding
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii