Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajata unui cazino, agresată și amenințată de un tânăr care a tâlhărit-o. Suspectul a ajuns după gratii

ro

08 Jan, 2019 20:59 1483 Marime text
Un bărbat de 27 de ani urmează să fie reţinut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, după ce a agresat angajata unui cazinou din Timişoara, marţi, şi a deposedat-o, sub ameninţarea cu un cuţit, de suma de 2.000 de lei şi de două telefoane mobile, informează Agerpres.ro

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui cazinou de pe raza municipiului Timişoara, ar fi fost lovită angajata localului cu pumnii şi cu picioarele şi cu un scaun. Sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o să-i dea suma de 2.000 de lei şi două telefoane mobile care-i aparţineau acesteia", a declarat marţi seara presei purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Sîrbu.


La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale care, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un bărbat de 27 de ani bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile şi o parte din banii sustraşi. Bărbatul cercetat pentru tâlhărie calificată va fi reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş. 

Din primele informaţii ale poliţiei, victima are 22 de ani şi a fost transportată la spital în stare gravă. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii