Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:41 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări în cadrul Poliţiei!

ro

01 Apr, 2016 21:49 850 Marime text
 
Astăzi, s-a dat startul reîncadrărilor de personal (46 de locuri la nivel naţional, câte unul în fiecare judeţe şi şase la DGPMB) şi angajărilor din sursă externă (1.854 de locuri la nivel naţional), în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.
 
Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.
 
De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat. Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.
 
Încadrarea se va face în urma susţinerii unui concurs, anunţurile fiind publicate, începând cu data de 1 aprilie 2016, pe paginile web oficiale ale structurilor teritoriale de poliţie.
 
  • condiţii (criterii în funcţie de înălţime: pentru femei: 1,60 m, pentru bărbaţi: 1.65 m); 
  • înscriere (în perioada 1 – 8 aprilie 2016);
  • concurs (ce va avea loc la data de 14 mai 2016);
  • probe sportive, („rezistenţă” şi „abdomene” pentru persoanele angajate din sursă externă şi „rezistenţă” pentru reîncadrări, cu bareme conform vârstei);
  • documentaţia necesară dosarului de înscriere.
 
IPJ îşi alege intervalul de orar în care primeşte dosarele de înscriere ale candidaţilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii