Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:30 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă a DGASPC Argeș în cazul fetiței de 3 ani puse să stea în cap în fața oficialităților la Simfonia Lalelelor

ro

04 May, 2018 23:03 469 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş efectuează verificări în cazul unei gimnaste de 3 ani, care a stat în cap în timpul defilării de la ediţia din acest an a Simfoniei lalelelor de la Piteşti, în faţa tribunei în care se aflau oficialităţile, transmite Agerpres.ro. 
 
Potrivit reprezentanţilor DGASPC Argeş, verificările au fost demarate în urma zecilor de sesizări primite, atât referitor la fetiţa care a stat în cap pe asfalt la îndemnul antrenoarei, cât şi la parada în sine, la care au participat sute de copii de la şcoli şi grădiniţe din Piteşti.
 
Directorul DGASPC Argeş, Adrian Macovei, a anunţat că au fost solicitate puncte de vedere de la mai multe instituţii, inclusiv de la federaţia sportivă de specialitate, în acest din urmă caz cu privire la gradul de pericol al exerciţiului efectuat de minoră. Au fost purtate discuţii şi cu părinţii gimnastei, care au precizat că au fost de acord cu participarea fiicei lor la eveniment.
 
Alte sesizări cu privire la defilarea de la Simfonia lalelelor au ajuns la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Sursa text și foto: Agerpres.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii