Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Pavel-Nedea a fost revocată din funcţie

ro

25 Nov, 2015 06:18 4032 Marime text
Zilele acestea a fost făcută publică Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Regyna Top SRL, prin care cele două asociate au hotărât, de comun acord, revocarea din funcţia de administrator a Ancăi Pavel-Nedea.

Locul său a fost luat luat, pentru un mandat pe durată nelimitată, de Silvia Miron.
În felul acesta Anca Pavel-Nedea rămâne doar asociat în firmă.
Este foarte posibil ca această modificare în structura societăţii să aibă legătură cu numirea sa ca preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism, cu rang de secretar de stat.
Mai facem precizarea că recent, în Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea asociaţilor SC Lian Serv SRL, prin care Anca Pavel-Nedea, în calitate de asociat unic, a decis, pe 16 octombrie, revocarea sa din funcţia de administrator şi numirea în locul său a Anei-Maria Horjea, născută în Câmpina, Prahova, şi domiciliată la Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.
Această a doua firmă din care s-a retras Nedea a fost fondată ca o agenţie de turism în 2006, alături de Iulian Pleşoianu.
În 2008, aceasta devine unic asociat şi administrator. În 2013, activitatea firmei a devenit una legată de „consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Firanescu Constantina 25 Nov, 2015 16:52 Revocati-o din functia de Presedinte ANT, ce mari realizari are aceasta doamna? Numirea ei a fost una politica, a sustinut vreun examen? Are s-au a avut asa mari realizari in mediul de afaceri ... ;)))