Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:53 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Alexandrescu este noul director de Comunicare al KMG International

ro

29 Jun, 2016 15:03 3274 Marime text
Anca Alexandrescu s-a alăturat de astăzi Grupului KMG International, în funcția de director Comunicare și Relații Publice pentru toate activitățile și operațiunile desfășurate de Grup în cele 11 țări. Cu o experiență de peste 20 de ani în relatii publice, Anca Alexandrescu a debutat în 1993 ca redactor în cadrul publicației Evenimentul Zilei, unde a deținut ulterior și funcția de redactor șef. Printre publicațiile la care aceasta a mai activat se numără Ziua, Ultimul cuvânt sau The Day USA.
 

“Sunt convins ca experienţa şi expertiza Ancăi vor contribui la stabilirea unui dialog constructiv și eficient între reprezentanții companiei și toate părțile interesate de activitățile și operațiunile Grupului. În ultimii ani, prioritatea noastră a fost să ne dezvoltăm operațiunile locale, să comunicăm rezultatele extraordinare obținute și să fim deschiși la orice invitație la dialog. Având in vedere perioada actuală, suntem cu atât mai mult încrezători ca un proces transparent de comunicare va aduce numai beneficii parților interesate”, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer of the CEO Block.

 
Începând cu 2004, aceasta a deținut diferite roluri în administrația publică, în special în sfera comunicării. Anca Alexandrescu este licențiată atât în jurnalistică, cu specializare în presa scrisă, cât și în drept. De asemenea, a absolvit programele de Master în Comunicare și Relatii Publice, dar și Comunicare Politica și Marketing Electoral în cadrul S.N.S.P.A. București.
 
Despre KMG International
 
Deținut de compania națională de petrol si gaze din Kazahstan - KazMunayGas, Grupul KMG International desfășoară operațiuni majore în rafinare și petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale în 11 piețe principale. În România, Grupul operează rafinaria Petromidia Năvodari, cu o capacitate de procesare de 5 milioane de tone pe an si cea mai mare unitate de profil, rafinăria Vega Ploiești - cea mai veche unitate de profil în funcțiune (1905) si unicul producator de bitum si hexan, dar și o rețea de distribuție a carburanților formată din peste 700 de puncte de alimentare, 230 de stații distribuție GPL auto, 9.000 de puncte de distribuție butelii și 3 stații de îmbuteliere GPL si 6 depozite.

Nivelul total al investițiilor realizate de KMG International în România din 2007 și până în prezent se ridică la 4 miliarde de dolari (inclusive valoarea achiziției), în timp ce nivelul contribuțiilor sale către bugetul de stat depășește 12 miliarde de dolari în acceași perioadă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii