Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF va recupera suma încasată drept chirie, în urma unui imobil pe care președintele Klaus Iohannis l-a pierdut în instanță

ro

05 Jul, 2018 15:52 1331 Marime text
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ANAF va recupera suma încasată drept chirie, în urma unui imobil pe care președintele Klaus Iohannis l-a pierdut în instanță, informează Antena3.ro.
 

„Chiar acum două zile i-am cerut să-mi prezinte o astfel de situație Este obligația domnului Mișa Ionuț de a face imediat orice demers legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică. Este obligat să o facă. Eu sper să fi făcut ceea ce era conform legii. Sunt convins, pentru că vorbim despre un fost ministru de Finanțe. Deci este obligat. Știe legea foarte bine. Mai ales că am cerut, ca ministru al Finanțelor, să facă acest lucru. O să vă prezint aceste date, imediat ce le primesc de la Fisc”, a spus Eugen Teodorovici.

 
Reacția ministrului Finanțelor vine după ce Liviu Dragnea a spus că este foarte îngrijorat de pasivitatea ANAF și i-a transmis președintelui ANAF, Ionuț Mișa, că trebuie să colecteze banii de la toți contribuabilii, inclusiv de la Klaus Iohannis.
 
 Sursa: Antena3.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii