Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amza Gheorghe cere să fie pus în libertate

ro

27 Jan, 2015 13:40 2216 Marime text
Portalul Instanţelor de judecată arată că, la data de 26 ianuarie, pe rolul Secţiei penale din cadrul Tribunalului Constanţa, a fost înregistrat dosarul nu numărul 7753/118/2013/a8, ce are ca obiect „infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000)”.
 
În dosar este cercetat Gheorghe Amza, fostul decan al Facultăţii de Inginerie şi Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST) din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. După ce săptămâna trecută instanţa a respins contestaţia lui Amza, acesta a depus ieri o nouă contestaţie la măsura impusă de magistraţi.
 
Gheorghe Amza este cercetat în dosarul denumit generic „Şpagă la Bac“, unde este judecat pentru luare de mită în formă continuată şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii care nu sunt destinate publicităţii.
 
Potrivit Portalului Instanţelor de Judecată, în dosar, alături de Gheoghe Amza apar şi Veronica Cara, Florin Pădureanu, Mihaela Valentina Balint,  Doina Manolescu, Gabriela Alexoiu, Cilica Stângaciu, Viorel Urziceanu, Valeria Maria Tudosa, Ingrid Iulia Rădulescu, Otilia Cornelia Stere şi Aurel Boboşatu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii