Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Gunoaie și mașini avariate în parcare Amenzi date de ANPC proprietarilor hotelurilor Romanța, Miorița și Terra din Neptun (galerie foto)

ro

06 Aug, 2015 15:46 2211 Marime text
 
Un control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, condus chiar de șeful instituției, Marius Dunca, a scos la iveală grave deficiențe la mai multe hoteluri din stațiunea Neptun. Conform primelor informații, administrațiile hotelurilor Terra, Miorița și Romanța au fost amendate cu câte 30.000 de lei.

UPDATE ora 16.18


"Un nou control pe litoral, in Statiunea Neptun, in care am verificat conditiile de cazare, precum si unitatile de alimentatie publica. Din pacate, am gasit conditii de cazare improprii si numeroase probleme in bucatarie (bucataria a fost inchisa pana la remedierea deficientelor). Este inacceptabil!", scrie pre;edintele ANPC, Marius Dunca, pe pagina sa de Facebook. Mesajul este însoţit şi de fotografii.

În parcarea unuia dintre hoteluri, un turist și-a găsit mașina avariată după ce o bucată din tencuiala imobilului a căzut peste ea, chiar în parcare!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii