Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanţă răsturnată Patru persoane din maşina salvării rănite după impactul cu un alt autoturism

ro

03 Jan, 2015 13:04 2235 Marime text
Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce ambulanţa în care erau s-a răsturnat pe un drum judeţean din judeţul Argeş, în urma impactului cu o maşină condusă de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a pierdut controlul volanului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, citaţi de Mediafax, accidentul a avut loc pe un drum judeţean care face legătura între localităţile Bălileşti şi Ţiţeşti, unde un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a intrat pe contrasens şi a lovit o ambulanţă care transporta pacienţi dializaţi.

Ulterior, autosanitara, care aparţine unui serviciu privat şi transportă la dializă persoanele care au nevoie de astfel de tratament, s-a răsturnat.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Primele informaţii arată că răniţii sunt pacienţi din ambulanţă şi au răni uşoare.

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, şoferul care a derapat şi a cărui maşină a lovit ambulanţa consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, informează Mediafax.

Sursa: Mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii