Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ambulanța fantomă care „fură copii” a fost depistată. Se fac cercetări

ro

05 Jul, 2018 07:18 2818 Marime text


Ambulanța care „fură copii” ar fi fost prinsă seara trecută pe străzile capitalei. O mașină, având înscripții false și care imita perfect marcajele ambulanței din România, a fost oprită de poliție si dusă la secția 3 de din București, pentru investigații.

Martorii spun ca în ambulanță s-ar fi aflat 3 persoane printre care și un copil furat. Politiștii de la secția 3 infirmă zvonurile potrivit cărora ambulanța ar fi avut asupra ei un copil furat, dar nu reușește să explice de ce mașina avea mai multe numere de înmatriculare.

Peste 500 de oameni au fost prezenți în fața secției de poliție și peste 12 mii de oameni au urmărit o transmisiune live pe Facebook pe acest subiect. Ambulața falsă se află și acum în custodia poliției care deocamdată nu face declarații.

Martorii declară că ambulanța ar fi fost văzută în seara zilei de 3 iulie, în zona Cățelul și în această seară mașina deghizată în ambulanță a fost prinsă în această seara în zona gării de Nord din București.

În partea din față a mașinii au fost surprinse două femei cu vârsta curpinse între 45 și 65 de ani, care în acest moment dau explicații în secția de poliție despre ambulanța fantomă.

 

UPDATE. Un scandal uriaş a izbucnit în capitală, din pricina „ambulanței fantomă”.

O scriitoare aflată într-o ambulanţă, cu care voia să cutreiere ţara, a fost snopită în bătaie lângă Gara de Nord din Capitală.

Mai mulţi localnici care credeau că au de-a face cu celebra „Ambulanţă fantomă” care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci bărbaţi au intrat peste ea în maşină şi au lovit-o în uralele mulţimii.

Poliţia a intervenit rapid, iar bătăuşii şi scriitoarea ghinionistă au fost duşi cu toţii la secţie pentru audieri.

Doina Popescu-Brăila, scriitoarea agresată de o mulţime de oameni în zona Gării de Nord din Capitală, a intervenit prin telefon în direct la Antena 3.

Nu au intrat peste mine, prin geam m-au îmbrâncit și m-au scuipat. Când polițiștii mi-au spus să cobor, o doamnă a stins o țigară pe obrazul meu. Eu eram în ambulanță, mă schimbam, eram în tricou și chilot și mi-am dat seama că mă filmează un individ pe geam. Am dat să închid geamul, m-a întrebat dacă fur copii. I-am spus că nu, dimpotrivă, am și eu copii, îi iubesc. Am putut să vedem în această noapte cum o minoritate, prin incultură, lipsă de instruire, superstiție, se transformă într-o majoritate, a spus Doina Popescu-Brăila.


Sursa: all4romania.eu/Antena3

Ti-a placut articolul?

Comentarii