Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amansio Paraschiv şi Cesar Almeida, marii câştigători ai galei Superkombat

ro

09 May, 2016 19:09 2092 Marime text
Peste 1.000 de persoane au asistat sâmbătă seară la gala Superkombat Expo, acolo unde ploieşteanul Amansio Paraschiv şi-a confirmat statutul de cel mai bun luptător român la categoria mijlocie, în timp ce brazilianul Cesar Almeida a devenit noul campion mondial Superkombat la semigrea.

Sub privirile legendarului Remy Bonjasky, Amansio a fost declarat învingător în faţa lui Cristian Milea, după o decizie split, la capătul celor trei runde şi rămâne astfel neînvins în Superkombat. Cristi Spetcu a pierdut la decizie duelul cu grecul Stauros Exakoustidis. Cei doi au stabilit chiar după meci ca în acest an să aibă loc o revanşă, tot în România.

În prima parte, dedicată noilor eroi, Daniel Corbeanu şi Bogdan Năstase au reuşit să obţină victorii în confruntările internaţionale, în timp ce în meciul cap de afiş al evenimentului, brazilianul Cesar Almeida a reuşit să câştige la decizie cu spaniolul Moises Baute în confruntarea pentru centura mondială la categoria semigrea.

În dimineaţa galei, au avut loc şi preselecţii pentru circuitul Superkombat, 40 de luptători din toată ţara înscriindu-se pentru a-şi urma visul. O parte dintre ei au primit deja confirmare şi vor lupta în deschiderea viitoarelor gale din acest an. Prima programată este pentru 25 iunie, promotorul Eduard Irimia anunţând că intenţionează să o organizeze la Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii