Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte localități au rămas fără apă potabilă!

ro

17 Jan, 2016 18:46 1103 Marime text
 
În jurul orei 17,00 a fost avariată şi linia de alimentare cu tensiune a sursei şi staţiei de pompare de la Topraisar, abonaţii din localitate rămânând fără apă la robinete.
La ora 17,20 a revenit tensiunea la sursele şi staţiile de pompare din Cobadin, Viişoara, Adamclisi şi Mereni şi s-a reluat furnizarea apei potabile către consumatorii din aceste localităţi.
 
La 17,25 staţia de pompare din localitatea Crucea a rămas din nou fără energie, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile. La 17,35, din cauza unei avarii Enel la linia de alimentare de la puţul 4 din localitatea Valu lui Traian, abonaţii din cartierul Nou au rămas fără apă.
 
Începând cu ora 18,00, consumatorii din Aliman, Dunăreni şi Vlahii au rămas şi ei fără apă la robinete, deoarece rezervorul ce asigura alimentarea cu apă gravitaţional s-a golit. Staţiile de pompare aferente celor trei localităţi sunt lipsite de energie de la primele ore ale dimineţii.
 
La ora 18.09 a rămas fără energie şi staţia de pompare Bifurcatie Cumpăna şi implicit abonaţii din Cumpăna au rămas fără apă potabilă.
 
În continuare, din cauza avariilor Enel, consumatorii din Cumpăna, Topraisar, Aliman, Dunăreni, Vlahii, Istria, Nuntaşi, Ostrov, Lipnita, Crucea şi o parte din Valu lui Traian sunt afectaţi de lipsa apei potabile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii