Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile interne în PDL vor fi reluate de la 1 septembrie

ro

24 Aug, 2010 12:20 1399 Marime text

Biroul Permanent Naţional al PDL a dispus reînceperea alegerilor în teritoriu de la 1 septembrie, urmând ca Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur să stabilească, în cursul acestei săptămâni, un calendar precis de desfăşurare a lor.

Decizia luată de BPNvizează doar alegerilepână la nivel de judeţ inclusiv,alegerile la nivel naţional urmând să facă obiectul unei analize separate.

"Intenţionăm să facem un calendar în această săptămână. Eu şi Vasile Blaga coordonămaceastă activitateşi dorim să reluăm alegerile interne. Pe perioada verii le-am oprit pentru că au fost alte priorităţi, dar de la 1 septembrie dorim să continuăm alegerile în partid pe baza unui calendar, deocamdată la nivel judeţean", a declarat Gheorghe Flutur, la finalul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional.

Flutur a precizat că alegerile interne au fost, în mare măsură, finalizate până la stadiul alegerilor pe colegii uninominale, în trei judeţe fiind chiar alese noi conduceri.

"Majoritatea filialelor au terminat deja alegerile la nivel de colegii, urmează să dăm drumul la conferinţele judeţene şi vom stabili un calendar exact în perioada următoare. Conferinţele judeţene vor fi prinse într-un calendar şi de comun acord cu cei care coordonează judeţele vom stabili datele exacte", a spus democrat-liberalul.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii