Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la Organizaţia Municipală, între 27 şi 30 iunie Conferinţa Judeţeană a PSD Constanţa va avea loc la toamnă

ro

18 Apr, 2015 13:47 1707 Marime text
 
Decebal Făgădău, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, a declarat azi, la finalul şedinţei PSD, că „a fost o întâlnire mai mult de familie". „Am stabilit că, de săptămâna viitoare, vom intra într-un cadru oficial, convocat, anunţat, cu ordine de zi, cu tot ceea de trebuie. Vom stabili câteva lucruri pentru buna funcţionare a organizaţiei judeţene, cum ar fi: calendarul alegerilor, aplicarea rezoluţiei Consiliului Naţionale, situaţiile financiare, că aşa e în viaţa unui partid, desemnarea unui purtător de cuvânt", a explicat liderul de la municipiu. Purtător de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa a fost desemnat deputatul Mircea Titus Dobre.

În acelaşi context, Făgădău a menţionat că, potrivit calendarului alegerilor interne, în perioada 15 august - 30 octombrie trebuie să aibă loc conferinţele judeţene ale PSD. În acest sens, preşedintele Organizaţiei Municipale a declarat că, cel mai probabil, Conferinţa Judeţeană a PSD Constanţa se va derula „undeva în toamnă".

În ceea ce priveşte alegerile interne din Organizaţia Municipală a PSD Constanţa, acestea vor avea loc între 27 şi 30 mai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii