Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău - „Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local va fi stabilită chiar de constănțeni”

ro

29 Feb, 2020 00:00 4127 Marime text

Președintele organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, a precizat că la 30 de la Revoluție nu se teme de alegeri, nici într-un tur, nici în două tururi de scrutin și nici de adversarii politici. „Nu mi-e frică decât de Dumnezeu și de mama, pe care nu vreau să o fac de râs. Mi-aș fi dorit să avem și la Constanța o opoziție serioasă, cu care să putem construi, câteodată mi-e dor de oamenii din PD, cu care se putea discuta. În acest moment nici nu știm când vor fi alegerile, cum vor fi alegerile. Ca și data trecută, înainte să decid dacă voi candida, mă voi sfătui cu familia”, a spus Decebal Făgădău, întrebat cum vede precampania electorală.


În ceea ce privește, echipa cu care va candida, acesta a anunțat că se gândește să discute pe marginea acestui subiect în cadrul unei conferințe extraordinare și, ulterior, să le ceară constănțenilor să stabilească ordinea candidaților social-democraților pe lista pentru Consiliul Local Municipal.


În ceea ce privește amânarea Congresului PSD, Făgădău spune că este o decizie corectă și a infirmat existența oricărui scandal în cadrul partidului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii