Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent de 16 ani decedat într-un teribil accident rutier. Șoferul, fără permis și băut, a fugit de la locul accidentului

ro

05 Aug, 2018 16:18 2531 Marime text
Un adolescent de 16 ani din judeţul Brăila a murit într-un accident rutier, produs de un tânăr de 18 ani, care s-a urcat băut la volan şi fără a deţine permis de conducere. 

Potrivit IPJ Brăila, azi-noapte, la ora 00:15, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată, prin apel 112, de către un localnic din comuna Jirlau cu privire la faptul că, pe un drum agricol, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului și cei ai Serviciului Rutier Brăila care au stabilit că la ora 00:00, un tânăr de 18 ani, din comuna Jirlău, a condus un autoturism pe continuarea unei străzi din localitate, din direcția râului Buzău către comuna Jirlău, iar după circa 300 de metri de la intrarea pe acest drum de exploatație agricolă a ieșit în decor pe partea stângă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui minor, în vârstă de 16 ani, din Jirlău.

În autoturism au mai fost și alți trei minori, cu vârste de 15 și 16 ani, toți din comuna Jirlău, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind depistat în scurt timp de polițiști pe raza localității de domiciliu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,85 mg/l, și i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ucidere din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 14 Aug, 2018 18:41 Coruptia ucide!''. Din acest capitol face parte si acest caz. O toleranta din partea organelor. Politia cunoaste bine cazul. Acest conducator''a ucis un copil cu voia organelor,care, se stia foarte bine ca nu este la prima abatere.Fratele ucigasului (Nicu) se laudă in sat deja ,ca va aranja cazul asa cum a facut mereu cu propria-i persoana,cu ajutorul prietenilor politisti. Se stie foarte bine ca au fost prinsi de multe ori bauti la volan atat ucigasul cat si fratele lui de meserie proxenet dar ca de fiecare data banii au primat in fata politistilor. De aici si vorba ,,coruptia ucide''!