Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul Radu Mazăre, chiriaşul de lux

ro

13 May, 2014 10:01 3002 Marime text


Ziarul „Adevărul” a pornit o campanie prin care prezintă cititorilor casele impresionante ale baronilor din România. Printre primari, senatori, deputaţi şi preşedinţi de Consilii Judeţene din toată ţara, un loc de cinste în acest top îl primeşte chiar primarul municipiului Constanta, Radu Mazăre, cu a sa vilă de pe lacul Siutghiol.
Potrivit Adevărul, pentru vila ce se ridică impunător pe malul lacului, pe o suprafaţă de 4.400 de metri pătraţi, edilul plăteşte lunar o chirie de 2.000 de euro firmei Nisipuri SA, firmă printre acţionarii căreia o găsim şi pe Gabriela Victoria Mazăre, nimeni alta decât mama sa.
Astfel, Mazăre plăteşte această sumă firmei la care în trecut chiar şi el a fost acţionar, din venitul său anual de aporximativ 34.000 de lei, pentru un dormitor de 700 de metri pătraţi şi pentru accesul şa baia şi bucătăria vilei. În curte primarul şi-a construit un garaj cu pereţi transparenţi pentru automobilele sale de lux şi şi-a amenajat chiar şi o grădină cu vegetaţie luxuriantă unde şi-a poziţionat strategic un hamac. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii