Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi preventive desfăşurate de poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii

ro

27 May, 2020 13:53 1165 Marime text

  • Oamenii legii au stat de vorbă cu cetăţenii despre măsurile de prevenire pe care ar trebui să le ia pentru a nu fi victimele unor infracţiuni de furt sau tâlhărie
     
  • Oamenii au fost sfătuiţi să încuie uşa locuinţei chiar şi atunci când sunt acasă şi să monteze gratii la ferestre dacă locuiesc la parter
 
Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa, au desfăşurat activităţi informative pe linia prevenirii infracţiunilor stradale, în municipiul Constanţa.

Poliţiştii au stat de vorbă cu cetăţenii despre măsurile de prevenire pe care ar trebui să le ia pentru a nu fi victimele unor infracţiuni de furt sau tâlhărie.

Oamenii au fost sfătuiţi să încuie uşa locuinţei chiar şi atunci când sunt acasă şi să monteze gratii la ferestre dacă locuiesc la parter şi, de asemenea, să evite străzile lăturalnice, izolate, mai ales când afară este întuneric.

Cetăţenii s-au arătat receptivi la recomandările poliţiştilor, fiind conştienţi că în această perioadă dificilă din punct de vedere sanitar şi economic, dar nu numai, persoanele certate cu legea ar putea apela la metode ilegale de dobândire a bunurilor necesare.

Aşadar, în scopul prevenirii infracţiunilor stradale, poliţiştii vă sfătuiesc:

- Evitaţi să mergeţi noaptea în zone neiluminate şi necirculate;

- Evitaţi să lăsaţi în casă sume mari de bani;

- Montaţi-vă alarmă la locuinţă, dacă aveţi posibilitatea.

Activităţile desfăşurate fac parte din Programul naţional şi local de prevenire a infracţiunilor comise contra patrimoniului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii