Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:50 21 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea portului Constanța, în atenția ambasadorului Republicii Croaţia la Bucureşti

ro

26 Apr, 2016 13:05 1067 Marime text
 
Ion Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, a primit, ieri, la sediul CCINA, vizita E.S. Davor Vidiš, ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti.
 
Cu ocazia întâlnirii, au fost prezentate, de Dănuţ Jugănaru, principalele domenii de activitate ale companiilor constănţene, precum şi oportunităţile de afaceri din judeţul Constanţa. Ambasadorul Vidiš s-a arătat deosebit de interesat de activitatea Portului Constanţa, atât ca port maritim, cât şi fluvial, de activitatea şantierelor navale din Constanţa şi Mangalia, afirmând că judeţul nostru este unul cu mare potenţial economic.
 
Având în vedere că în judeţul nostru exista o singură firmă cu capital din Republica Croatia, Dănuț Jugănaru a lansat invitaţia firmelor din această tară de a investi în Constanţa, de a crea aici societăţi mixte şi noi locuri de muncă. În vederea prospectării pieţei constănţene şi stabilirii unor contacte de afaceri cu agenţi economici constănţeni, directorul general al CCINA a propus ambasadorului Vidiš organizarea comună a unui parteneriat de afaceri la Constanţa, între firmele croate şi cele româneşti.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii