Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră în judeţul Constanţa Şofer de autoutilitară, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, pe strada Traian

ro

07 Jun, 2018 10:52 1910 Marime text
În intervalul 6-7 iunie a.c., polițiștii au depistat mai multe abateri de la Codul Rutier.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din orașul Techirghiol, județul Constanța, care a condus o autoutilitară pe strada Traian, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, trei bărbaţi au fost depistaţi la volan, fără permis auto. Unul, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu, din municipiu; altul, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Cobadin, a condus o autoutilitară pe raza localități, iar cel de-al treilea, în vârstă de 31 de ani, din județul Timiș, a condus un autoturism pe strada Poiana, din orașul Ovidiu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia, au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe raza localității 23 August.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii