Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Șoferi băuți sau fără permis, prinși de polițiștii constănțeni

ro

29 Jul, 2021 14:24 1402 Marime text
  • Șoferi, prinși băuți sau fără permis.
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu și ai poliției locale Ovidiu au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor din orașul Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un buldoexcavator pe strada Mare din localitatea Cogealac, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii