Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:04 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Dosare penale pentru mai mulţi constănţeni depistaţi fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice

ro

18 Jun, 2018 10:11 476 Marime text
Mai mulţi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au condus fără a poseda permis de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Astfel, la data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un moped pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
     
La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii au condus ambele persoane la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Târgușor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Lumina, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
     
La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Siliștea, care a condus un autoturism pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii