Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere pe străzile din Constanţa

ro

28 Nov, 2012 17:21 1680 Marime text
Marţi, la ora 17.55, Gabriel Marius S. D. (46 ani), a condus un autoturism pe DN 38 şi ajungând în localitatea Moviliţa, în dreptul unui imobil din localitate, l-a accidentat pe Ştefan R. (56 ani), care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura şi prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
În cursul aceleiaşi zile, la ora 20.04, Gheorghe L. (45 ani), a condus un autobuz, pe bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând la intersecţia cu Prelungirea Liliacului, a frânat pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, moment în care minora B. A. M. (15 ani), călător în autobuz s-a dezechilibrat şi a căzut pe podeaua autobuzului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei.
Tot marţi, la ora 17.56, Florian C. (30 ani), a condus un autoturism pe strada Dezrobirii şi ajungând în zona staţiei RATC Baba Novac, a surprins şi accidentat pe Iancu B. (76 ani), care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
Totodată, la ora 18.00, Paic A. D. (23 ani), a condus un autoturism pe strada Baba Novac şi ajungând la intersecţia cu strada Merişor, a surprins şi accidentat pe Vasile P. (73 ani), care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
Marţi, la ora 19.55, Radu G. D. (19 ani), a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare, nu a păstrat distanţa în mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de Cristian P. R. (24 ani), care a frânat în coloană. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei din cel de-al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii